Állítsd össze a saját mézed!

Akác (...)
Vegyes (...)
Hárs (...)
Facélia (...)
Repce (...)
Erdei (...)
citrom (...)
fahéj (...)
bodza (...)
chili (...)
menta (...)
kakaó (...)
kókusz (...)
propolisz (...)
méhpempő (...)
virágpor (...)
heretej (...)
méhkenyér (...)
dió (...)
mandula (...)
diákcsemege (...)
tökmag (...)
goji bogyó (...)
chia mag (...)
mák (...)
apróbojtorján (...)
bodza (...)
borsmenta (...)
cickafark (...)
citromfű (...)
csalánlevél (...)
csipkebogyó (...)
diólevél (...)
fehér akácvirág (...)
fűzfakéreg (...)
galagonya (...)
gyermekláncfű (...)
gyömbér (...)
hárs (...)
kakukkfű (...)
kamilla (...)
kisvirágú füzike (...)
komló (...)
körömvirág (...)
kurkuma (...)
lándzsás útifű (...)
levendula (...)
macskagyökér (...)
málnalevél (...)
máriatövis (...)
orbáncfű (...)
orvosi zsálya (...)
ganoderma (...)
codryceps (...)
siitake (...)
Kicsi (250g) (...)
Közepes (500g) (...)
Nagy (1000g) (...)
Alapár
Változások
Végösszeg

Tippek / Trükkök

A legjobb alapanyagok csemegemézekhez

Az eddigi visszajelzések eddig a levendulás, bodzás, mákos akácmézre érkeztek. A legkedveltebb magok pedig a dió és a mandula volt. 

Nagyszerű ötlet ajándéknak is

Személyre szabott méz az ajándékozott ízlésének megfelelően. Ilyet még biztosan nem kapott! Ha szereti a mézet, biztosan örülni fog neki. 🙂

Fogyasztási javaslat a mézekhez

Problémákra vett méz esetén 1 teáskanál reggel és este evés előtt fél órával a javaslat, ehhez érdemes tartani magunkat, amennyire lehet.

Kávéba téve is nagyon finom

Sokan nem próbálták még pedig kíváló ízesítő azoknak, akik a finomított cukorrol próbálnak leszokni, vagy egyszerűen jobban szeretik a méz ízét.

Ha méhészeti termékek híve, akkor ezt érdemes:

Aki a mézbe leginkább méhészeti termékeket keverni, neki érdemes az Apimix nevű készítményünkön elgondolkodnia. Egyedi receptünket évtizedes tapasztalat alapján készítettük.

Használja az alkalmi címkéket

A címkék terén is egyre bővülőbb kínálatunk van. Érdemes használni a megfelelő alkalomhoz illőt.